Home » Reiniging » Tapijtreiniging in Zeeuws-Vlaanderen

Tapijtreiniging in Zeeuws-Vlaanderen

Laat een tapijtreiniging in Zeeuws-Vlaanderen over aan onze professionals. Een tapijtreiniging dient namelijk aandachtig en met de juiste methoden en apparatuur te worden aangepakt; anders is deze niet effectief of kan er zelfs schade aan het tapijt ontstaan. Daarom kiest u het best voor de professionals van FloorService de Dijcker. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere professionele vlekverwijdering van: wijn, koffie, make-up en inkt. Ook voor vele andere methoden van tapijtreiniging zijn wij de beste keus.

Tapijtreiniging en -onderhoud voor langdurig plezier van uw vloerbedekking

Bij ons onderhoudsbedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen kunnen wij u uitstekend adviseren over tapijtreiniging. Wij bepalen het juiste onderhoud voor uw vloer op basis van de materiaalsoort, de intensiteit van het gebruik en de soort vervuiling die wij constateren. Ons professionele vloeronderhoud in de vorm van reiniging doorloopt de volgende stappen:

  • Vooraf stofzuigen met een borstelstofzuiger.
  • De vezels licht opharken, afhankelijk van het soort tapijt.
  • Voorbehandeling uitvoeren op zwaar vervuilde plaatsen.
  • Op basis van koolzuur reinigen.
  • Waar nodig nabehandelen met een katoenen pad.
  • Eventuele resterende vlekken extra bewerken.
  • Zo nodig achteraf nogmaals stofzuigen.
  • Vezels opharken voor een betere dekking.

Deze stappen voeren wij zowel uit bij particulieren thuis, als bij zakelijke klanten. Dus ook voor professionele tapijtreiniging op kantoor kunt u bij ons terecht.

Laat ons uw tapijt of vloer onder handen nemen

Bij ons kunt u naast tapijtreiniging ook uitstekend terecht voor het onderhoud van andere soorten vloeren. Ook uw gestoffeerde of lederen meubels reinigen wij grondig voor u.  Na een vrijblijvende inspectie informeren wij u over welke specialistische reiniging nodig is. Als u vragen heeft of geïnteresseerd bent, neemt u contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0114 – 672128 voor vestiging Vogelwaarde of naar 0118 – 634555 voor de vestiging te Middelburg. E-mailen kan uiteraard ook, naar info@floorservicededijcker.nl.