Home » Reiniging » Tapijtreiniging in Zeeuws-Vlaanderen

Tapijtreiniging in Zeeuws-Vlaanderen

Laat een tapijtreiniging in Zeeuws-Vlaanderen over aan onze professionals. Een tapijtreiniging moet namelijk aandachtig en met de juiste methoden en apparatuur worden aangepakt; anders is deze niet effectief of kan er zelfs schade aan het tapijt ontstaan. Daarom kiest u het best voor de professionals van FloorService de Dijcker uit Zeeuws-Vlaanderen. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere professionele vlekverwijdering van: wijn, koffie, make-up en inkt. Ook voor vele andere methoden van tapijtreiniging zijn wij de beste keus.

Tapijtreiniging en -onderhoud voor langdurig plezier van uw vloerbedekking

Bij FloorService de Dijcker uit Zeeuws-Vlaanderen kunnen wij u uitstekend adviseren over tapijtreiniging. Wij bepalen het juiste onderhoud voor uw vloer op basis van de materiaalsoort, de intensiteit van het gebruik en de soort vervuiling die wij constateren. Onze professionele reiniging doorloopt de volgende stappen:

  • Vooraf stofzuigen met een borstelstofzuiger.
  • De vezels licht opharken, afhankelijk van het soort tapijt.
  • Voorbehandeling uitvoeren op zwaar vervuilde plaatsen.
  • Op basis van koolzuur reinigen.
  • Waar nodig nabehandelen met een katoenen pad.
  • Eventuele resterende vlekken extra bewerken.
  • Zo nodig achteraf nogmaals stofzuigen.
  • Vezels opharken voor een betere dekking.

Deze stappen voeren wij zowel uit bij particulieren thuis, als bij zakelijke klanten. Dus ook voor professionele tapijtreiniging op kantoor kunt u bij ons terecht.

Naast tapijt nemen wij ook andere vloeren onder handen

Bij ons kunt u naast tapijtreiniging ook uitstekend terecht voor het onderhoud van andere soorten vloeren, waar in Zeeuws-Vlaanderen u ook woont. Ook uw gestoffeerde of lederen meubels reinigen wij grondig voor u.  Voordat wij uw vloer onderhouden of reinigen voeren wij altijd eerst een vrijblijvende vloerinspectie uit. Zodra deze voltooid is, informeren wij u over welk onderhoud of reiniging wij nodig achten. Als u vragen heeft of geïnteresseerd bent, neemt u eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0114 – 672128 voor vestiging Vogelwaarde. E-mailen kan uiteraard ook, naarinfo@floorservicededijcker.nl.