Home » Diensten » Vloeronderhoud Oostburg

Laat professioneel vloeronderhoud uitvoeren

Voor een professional in vloeronderhoud die onder andere werkzaam is in Oostburg, Breskens en Sluis, zit u bij FloorService de Dijcker goed. Wij hebben jarenlange ervaring in het onderhouden van verschillende soorten vloeren. Het is ontzettend belangrijk om vloeronderhoud periodiek uit te laten voeren door een specialist. Zo voorkomt u schades die niet zomaar weggewerkt kunnen worden met een goede schoonmaak- of onderhoudsbeurt.

Jarenlange ervaring met vloeronderhoud

Wij hebben ontzettend veel ervaring met vloeronderhoud. Heeft u een prachtige oude parketvloer, maar ziet deze er niet meer zo mooi uit als voorheen door achterstallig onderhoud of is uw pvc-vloer beschadigd? Maak u geen zorgen! Wij starten met het schuren van uw vloer en maken hierbij gebruik van professionele stofafzuiging. Hierdoor dwarrelt er geen stof door uw hele huis, maar wordt alles netjes opgevangen. Nadat de volledige vloer is geschuurd, bieden wij verschillende afwerkingen zodat u kunt kiezen voor een stijl die u aanspreekt. Maar ook bij vloeronderhoud aan uw pvc-vloer helpen wij u graag. Met speciale technieken zorgen wij ervoor dat slijtage en beschadigingen worden weggewerkt.

Laat de staat van uw vloer vaststellen

Of u nu hulp nodig heeft met vloeronderhoud aan uw parketvloer, pvc-vloer of marmoleum vloer, wij helpen u graag. Bent u benieuwd op welke manier wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om te kijken naar welk type vloer u heeft, in welke staat deze vloer is en welke vorm van vloeronderhoud het beste zou zijn. Deze vloerinspectie voeren wij geheel vrijblijvend uit. Neem contact met ons op door te bellen naar 0114 – 672128 (Vogelwaarde) of op 0118 – 634555 (Middelburg). Ook beantwoorden wij graag al uw vragen als u een e-mail stuurt naar info@floorservicededijcker.nl.