Home » Diensten » Onderhoud marmoleum

Onderhoud van marmoleum in Zeeuws-Vlaanderen

Het onderhoud van uw harde vloeren, dan wel houten of marmoleum, kunt u het best overlaten aan onze professionals, werkzaam in Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en de rest van Zeeland. U wilt immers dat uw vloeren er goed uit blijven zien. Dat verhoogt niet enkel uw woon- of werkplezier, maar ook de waarde van uw pand! Hoewel het periodiek schoonmaken van het marmoleum doorgaans toereikend is qua onderhoud, kan het zo zijn dat er zo nu en dan een grondigere behandeling vereist is. FloorService de Dijcker helpt u hierbij. Onze specialisten weten alles over het onderhoud van harde vloeren, of het nu houten, natuurstenen of marmoleum vloeren betreft, en komen graag bij u langs in Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren of elders in Zeeland. Zo schuren wij parket netjes en stofvrij bij en kunnen wij uw linoleumvloer spotsprayen en opblokken. Wel zo prettig!

Laat het onderhoud van uw marmoleum aan de experts over

Als expert weten we in Walcheren en omgeving dat van goed onderhoud voorziene harde vloeren gaan zeer lang meegaan, zowel houten als marmoleum vloeren. Het is dan wel zaak dat u erop let dat beschadigingen vroegtijdig geconstateerd en verholpen worden. Hiervoor schakelt u ons in. Na het uitvoeren van onze vloerinspectie voeren wij in overleg met u de benodigde reparaties uit. Zo wordt bij een linoleum- of marmoleumvloer altijd gekeken naar de conditie van de polymeercoating. Als deze nog in goede staat is, wordt er vaak gekozen voor periodiek spotsprayen en opblokken. Zijn er echter kale plekken in uw vloer aanwezig? Dan is het een goed idee om een nieuwe topcoat aan te laten brengen. Wij doen dit graag voor u. Mocht de polymeercoating dusdanig vergaan zijn dat zelfs dit niet meer zal baten, dan kunnen wij de gehele vloer diepstrippen en vervolgens re-coaten. Ook uw houten of natuurstenen vloeren worden van perfect onderhoud voorzien door het vakkundig schuren en afwerken van onze professionals in Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen of elders in Zeeland. In overleg met u komen we altijd tot de juiste oplossing!

Eerst een vrijblijvende inspectie, dan een offerte op maat

FloorService de Dijcker uit Walcheren en elders in Zeeland komt eerst bij u een vrijblijvende vloerinspectie uitvoeren voordat we over gaan op het onderhoud van uw harde, houten vloer. Gedurende de inspectie constateren we wat er scheelt aan de vloer en stellen we op basis hiervan een offerte op voor de benodigde werkzaamheden. Wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw harde houten vloeren bij ons in bijvoorbeeld Walcheren? Bel ons dan op 0114 – 672128 voor de vestiging in Vogelwaarde. Stuurt u liever een e-mail? Dan ontvangen wij deze graag op het adres info@floorservicededijcker.nl.