Home » Diensten » Onderhoud marmoleum

Onderhoud van marmoleum in Zeeuws-Vlaanderen

Het onderhoud van uw harde vloeren of marmoleum, kunt u het best overlaten aan onze professionals, werkzaam in Zeeuws-Vlaanderen en de rest van Zeeland. U wilt immers dat uw vloeren er goed uit blijven zien. Dat verhoogt niet enkel uw woon- of werkplezier, maar ook de waarde van uw pand! Hoewel het periodiek schoonmaken van het marmoleum doorgaans toereikend is qua onderhoud, kan het zo zijn dat er zo nu en dan een grondigere behandeling vereist is. FloorService de Dijcker helpt u hierbij. Onze specialisten weten alles over het onderhoud van harde vloeren, of het nu natuurstenen of marmoleum vloeren betreft, en komen graag bij u langs. Zo schuren wij parket netjes en stofvrij bij en kunnen wij uw linoleumvloer spotsprayen en opblokken. Dat is wel zo prettig!

Laat het onderhoud van uw marmoleum aan de experts over

Als expert weten we dat van goed onderhoud voorziene harde vloeren gaan zeer lang meegaan, zoals marmoleum vloeren. Het is dan wel zaak dat u erop let dat beschadigingen vroegtijdig geconstateerd en verholpen worden. Hiervoor schakelt u ons in. Na het uitvoeren van onze vloerinspectie voeren wij in overleg met u de benodigde reparaties uit. Zo wordt bij een pvc-vloer altijd gekeken naar de conditie van de polymeercoating. Als deze nog in goede staat is, wordt er vaak gekozen voor periodiek spotsprayen en opblokken. Zijn er echter kale plekken in uw vloer aanwezig? Dan is het een goed idee om een nieuwe topcoat aan te laten brengen. Wij doen dit vloeronderhoud graag voor u. Mocht de polymeercoating dusdanig vergaan zijn dat zelfs dit niet meer zal baten, dan kunnen wij de gehele vloer diepstrippen en vervolgens re-coaten. Ook uw natuurstenen vloeren worden van perfect onderhoud voorzien door het vakkundig schuren en afwerken van onze professionals. In overleg met u komen we altijd tot de juiste oplossing!

Vraag eerst om een vrijblijvende inspectie en ontvang dan een offerte op maat

De specialisten van ons onderhoudsbedrijf voeren eerst bij u een vrijblijvende vloerinspectie uit voordat ze over gaan op het onderhoud van uw harde vloer. Gedurende de inspectie constateren we wat er scheelt aan de vloer en stellen we op basis hiervan een offerte op voor de benodigde werkzaamheden. Wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw vloeren? Bel ons dan op 0114 – 672128 voor de vestiging in Vogelwaarde of op 0118 – 634555 voor de vestiging in Middelburg. Stuurt u liever een e-mail? Dan stuurt u deze naar info@floorservicededijcker.nl.