Home » Diensten » Schoonmaken vloer in Zeeuws-Vlaanderen

Het schoonmaken van uw vloer in Zeeuws-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat het schoonmaken en schuren van uw vloer professioneel uitvoert en woont u in Zeeuws-Vlaanderen of Walcheren? Dan bent u bij ons op de goede plaats. Zowel het schoonmaken als het periodiek schuren van uw houten vloer zijn van groot belang als u wilt dat deze langdurig meegaat en daarom zijn wij er in Walcheren voor u. Ga in zee met FloorService de Dijcker uit Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen, want wij gaan efficiënt en professioneel te werk bij het schuren van uw vloer. Wij sluiten onze systemen aan op een stofafzuiging-installatie, waardoor het proces vrijwel stofvrij verloopt. Ideaal dus! Ook voor het schoonmaken van een houten vloer draaien wij onze hand niet om. Wij weten exact welke middelen wij moeten gebruiken om uw vloer er weer prachtig glanzend schoon uit te laten zien.

Neem ons in de arm voor het schoonmaken van uw vloer

Neem ons in de arm voor het schoonmaken van uw vloer

Na het schuren en schoonmaken van uw houten vloer kunnen wij u verschillende mogelijkheden aanbieden om de afwerking van uw parket compleet te maken. Wij leveren deze drie afwerkingsbehandelingen:

  • Lakken
  • In de olie zetten
  • Colourwashen in combinatie met lakken

Meer professionele reinigingsdiensten

Naast het schuren en schoonmaken van een vloer van hout doen wij ook andere reinigingsklussen in Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren. Zo kunnen wij vloeren van linoleum en natuursteen alsmede tapijt uitstekend reinigen en onderhouden. Ook reinigen wij lederen en gestoffeerde meubels met gespecialiseerde technieken.

Ontvang een offerte na onze vrijblijvende vloerinspectie

Als u interesse heeft in het schoonmaken of het schuren van uw houten vloer, neemt u dan contact op met ons in Walcheren op. FloorService de Dijcker komt vervolgens bij u op afspraak langs om een volledig vrijblijvende inspectie van uw vloer uit te voeren. Op basis van onze inspectie stellen wij voor u een persoonlijke offerte op. U bereikt ons voor het inplannen van uw inspectie door te bellen naar 0114 – 672128. Mailen naar info@floorservicededijcker.nl behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.