Home » Diensten » Schoonmaken vloer in Zeeuws-Vlaanderen

Het schoonmaken van uw vloer in Zeeuws-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat het schoonmaken van uw vloer professioneel uitvoert en woont u in Zeeuws-Vlaanderen? Dan bent u bij ons op de goede plaats. Het schoonmaken van uw houten vloer is van groot belang als u wilt dat deze langdurig meegaat en daarom zijn wij er voor u. Ga in zee met FloorService de Dijcker, want wij gaan efficiënt en professioneel te werk. Wij sluiten onze systemen aan op een stofafzuiging-installatie, waardoor het proces vrijwel stofvrij verloopt. Ideaal dus! Ook voor het schoonmaken van een houten vloer draaien wij onze hand niet om. Wij weten exact welke middelen wij moeten gebruiken om uw vloer er weer prachtig glanzend schoon uit te laten zien.

Neem ons in de arm voor het schoonmaken van uw vloer

Na het schoonmaken van uw houten vloer kunnen wij u verschillende mogelijkheden aanbieden. Dit doen we om de afwerking en het vloeronderhoud van uw parket compleet te maken. Wij leveren deze drie afwerkingsbehandelingen:

  • Lakken
  • In de olie zetten
  • Colourwashen in combinatie met lakken

Meer professionele reinigingsdiensten

Naast schoonmaken van een vloer van hout doen wij ook andere reinigingsklussen in Zeeuws-Vlaanderen. Zo kunnen wij vloeren van marmoleum en natuursteen alsmede tapijt uitstekend reinigen en onderhouden. Ook reinigen wij lederen en gestoffeerde meubels met gespecialiseerde technieken.

Ontvang een offerte na onze vrijblijvende vloerinspectie

Als u interesse heeft in het schoonmaken van uw houten vloer, neemt u dan contact op met ons op. FloorService de Dijcker komt vervolgens bij u op afspraak langs om een volledig vrijblijvende inspectie van uw vloer uit te voeren. Op basis van onze inspectie stellen wij voor u een persoonlijke offerte op. U bereikt ons voor het inplannen van uw inspectie door te bellen naar 0114 – 672128 (vestiging Vogelwaarde). Mailen naar info@floorservicededijcker.nl behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.