Onderhoud van uw parketvloer in Zeeuws-Vlaanderen

Laat het onderhoud van uw parketvloer over aan een betrouwbaar bedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen. Het netjes laten uitvoeren van onderhoud aan uw parketvloer is namelijk van groot belang. U wilt immers dat deze langdurig meegaat, als belangrijk onderdeel van de waardering van uw huis. Zo moet bijvoorbeeld het schuren van een parketvloer absoluut op de correcte wijze gebeuren, wilt u dat deze geen pokdalig uiterlijk krijgt. De uitvoering hiervan is specialistisch werk, maar FloorService de Dijcker, werkzaam in Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren in Zeeland, verricht dagelijks klussen zoals het repareren, schuren en onderhouden van een parketvloer. Wij weten dan ook per houtsoort, legpatroon én afwerking op een juiste wijze het parket krasvrij te schuren.

Laat ons het onderhoud aan uw parketvloer verrichten door stofvrij te schuren

Bij het schuren van een parketvloer maken wij gebruik van professionele stofafzuiging. Door de schuurmachines aan te sluiten op het afzuigsysteem wordt al het geproduceerde schuurstof direct opgevangen. Hierdoor wordt het schuren van uw parketvloer stofvrij gemaakt. Zo onderscheiden wij ons als parketvloer onderhoud service van de concurrentie. Na het schuren bieden wij u verschillende mogelijkheden aan voor de afwerking van uw parketvloer. Bij FloorService de Dijcker verrichten wij deze drie afwerkingsbehandelingen:

Lak, Olie en Colourwash in combinatie met lak.

De specialist van onze parket onderhoud service adviseert u graag bij uw keuze voor een afwerking die het beste bij u en uw vloer past. Vraag daarom een vrijblijvende vloerinspectie aan. Wij bespreken, als u dat wenst, graag de verschillende onderhoudsvereisten en kleuropties met u.

Aanhelen en repareren

Naast het schuren van een parketvloer kunnen wij uw parketvloer ook plaatselijk repareren, of uw vloer aanhelen na een verbouwing of aanbouw. Voor het repareren van uw parketvloer gaan wij op zoek naar hetzelfde of bijpassend hout. Nadat wij eventuele beschadigingen hebben gerepareerd, zullen wij schuren en afwerken tot de parketvloer er weer als nieuw uitziet.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Woont u in Walcheren of Zeeuws-Vlaanderen (in Zeeland) en heeft u interesse in het laten schuren, repareren of onderhouden van uw parketvloer? FloorService de Dijcker biedt u een complete parket onderhoud service aan en maakt op basis van een inspectie een persoonlijke offerte voor u. Ons bereiken kan door te bellen naar 0114 – 672128 voor vestiging Vogelwaarde of naar 0118 – 634555 voor de vestiging in Middelburg. Ook kunt u met vragen over onze parket onderhoud service e-mailen naar info@floorservicededijcker.nl.