Home » Onderhoud van uw parket met onze service

Onderhoud van uw parket met onze service

Als uw parket een onderhoud nodig heeft, bieden wij de beste service voor uw parketvloer bij ons bedrijf in Zeeuws-Vlaanderen. Het netjes laten uitvoeren van onderhoud aan uw parketvloer, zoals een reparatie of het laten reinigen, is namelijk van groot belang. U wilt immers dat deze langdurig meegaat, als belangrijk onderdeel van de waardering van uw huis. Zo dient bijvoorbeeld het reinigen van een parketvloer absoluut op de correcte wijze gebeuren, wilt u dat deze geen pokdalig uiterlijk krijgt. De uitvoering hiervan is specialistisch werk, maar FloorService de Dijcker, werkzaam in Zeeland, verricht dagelijks klussen zoals het repareren, reinigen en onderhouden van een parketvloer met onze parketservice. Wij weten dan ook per houtsoort, legpatroon én afwerking op een juiste wijze het parket juist te behandelen.

Laat ons het onderhoud aan uw parket verrichten met onze service

Bij onze parketservice maken wij gebruik van professionele stofafzuiging voor ons vloeronderhoud. Hierdoor wordt het onderhoud van uw parketvloer stofvrij gedaan. Zo onderscheiden wij ons als parket onderhoud service van de concurrentie. Hierna bieden wij u verschillende mogelijkheden aan voor de afwerking van uw parketvloer. Bij FloorService de Dijcker verrichten wij deze drie afwerkingsbehandelingen:

  • Lak
  • Olie
  • Colourwash in combinatie met lak

De specialist van onze onderhoud service voor parket adviseert u graag bij uw keuze voor een afwerking die het beste bij u en uw vloer past. Vraag daarom een vrijblijvende vloerinspectie aan bij onze parketservice. Wij bespreken, als u dat wenst, graag de verschillende onderhoudsvereisten en kleuropties met u.

Aanhelen, reinigen en repareren van uw parketvloer

Naast het schoonmaken van een parketvloer, kunt u onze parketservice inschakelen voor de plaatselijke reparatie van uw parketvloer. Ook helen we uw vloer graag aan na een verbouwing of aanbouw. Voor het repareren of reinigen van uw parketvloer in Zeeland gaan wij op zoek naar hetzelfde of bijpassend hout en de juiste materialen. Nadat wij de reparatie aan uw parketvloer hebben uitgevoerd, zullen wij uw vloer afwerken tot de parketvloer er weer als nieuw uitziet.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Heeft u interesse in het laten schuren, repareren of onderhouden van uw parketvloer? Ons onderhoudsbedrijf biedt u een complete parket onderhoud service voor uw parketvloer aan en maakt op basis van een inspectie een persoonlijke offerte voor u. U bereikt onze parketservice door te bellen naar 0114 – 672128 voor vestiging Vogelwaarde. Ook kunt u met vragen over de onderhoud of reparatie van uw parketvloer bij ons terecht door te mailen naar onze parketservice via info@floorservicededijcker.nl.