Onderhoud van uw parketvloer in Zeeuws-Vlaanderen

Als uw parket een onderhoud nodig heeft, bieden wij de beste service voor uw parketvloer bij ons bedrijf in Zeeuws-Vlaanderen. Het netjes laten uitvoeren van onderhoud aan uw parketvloer, zoals een reparatie of het laten reinigen, is namelijk van groot belang. U wilt immers dat deze langdurig meegaat, als belangrijk onderdeel van de waardering van uw huis. Zo moet bijvoorbeeld het schuren en reinigen van een parketvloer absoluut op de correcte wijze gebeuren, wilt u dat deze geen pokdalig uiterlijk krijgt. De uitvoering hiervan is specialistisch werk, maar FloorService de Dijcker, werkzaam in Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren in Zeeland, verricht dagelijks klussen zoals het repareren, schuren, reinigen en onderhouden van een parketvloer. Wij weten dan ook per houtsoort, legpatroon én afwerking op een juiste wijze het parket krasvrij te schuren.

Laat ons het onderhoud aan uw parketvloer verrichten door stofvrij te schuren

Bij het schuren van een parketvloer maken wij gebruik van professionele stofafzuiging. Door de schuurmachines aan te sluiten op het afzuigsysteem wordt al het geproduceerde schuurstof direct opgevangen. Hierdoor wordt het schuren van uw parketvloer stofvrij gedaan. Zo onderscheiden wij ons als parket onderhoud service van de concurrentie. Na het schuren bieden wij u verschillende mogelijkheden aan voor de afwerking van uw parketvloer. Bij FloorService de Dijcker verrichten wij deze drie afwerkingsbehandelingen:

  • Lak
  • Olie
  • Colourwash in combinatie met lak

De specialist van onze parket onderhoud service adviseert u graag bij uw keuze voor een afwerking die het beste bij u en uw vloer past. Vraag daarom een vrijblijvende vloerinspectie aan. Wij bespreken, als u dat wenst, graag de verschillende onderhoudsvereisten en kleuropties met u.

Aanhelen, reinigen en repareren van uw parketvloer in Zeeland

Naast het schuren van een parketvloer kunt u ons ook in heel Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren (in Zeeland) inschakelen voor de plaatselijke reparatie van uw parketvloer. Ook helen we uw vloer graag aan na een verbouwing of aanbouw. Voor het repareren of reinigen van uw parketvloer in Zeeland gaan wij op zoek naar hetzelfde of bijpassend hout en de juiste materialen. Nadat wij de reparatie aan uw parketvloer hebben uitgevoerd, zullen wij schuren en afwerken tot de parketvloer er weer als nieuw uitziet.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Woont u in Walcheren of Zeeuws-Vlaanderen (in Zeeland) en heeft u interesse in het laten schuren, repareren of onderhouden van uw parketvloer? FloorService de Dijcker biedt u een complete parket onderhoud service voor uw parketvloer in Zeeuws-Vlaanderen aan en maakt op basis van een inspectie een persoonlijke offerte voor u. Ons bereiken kan door te bellen naar 0114 – 672128 voor vestiging Vogelwaarde. Ook kunt u met vragen over de onderhoud, reparatie of het schuren van uw parketvloer bij ons terecht in Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen of mailen naar info@floorservicededijcker.nl.