Home » Reiniging » Professioneel vloeren reinigen Breskens

Laat professioneel uw vloeren reinigen

Wilt u professioneel vloeren laten reinigen door een specialist in de omgeving van Breskens, Sluis en Oostburg? Dan kunt u het beste gebruik maken van de gespecialiseerde services van FloorService de Dijcker. Met onze jarenlange ervaring in het professioneel reinigen van verschillende soorten vloeren, zorgen wij altijd voor een goed resultaat. Door met regelmaat uw vloeren van onderhoud te voorzien, geniet u vele jaren van een mooi aanzicht en maakt u veel langer gebruik van uw vloeren. Wij helpen u graag met de reiniging zodat u ook van deze voordelen profiteert.

Laat professioneel vloeren reinigen door onze ervaren specialisten

Professioneel vloeren laten reinigen laat u het beste door een specialist in vloeronderhoud doen die veel kennis en ervaring heeft van verschillende soorten vloeren. Wij helpen u bijvoorbeeld graag met het reinigen en schoonmaken van uw linoleum vloer. Hoe wij dit onderhoud vormgeven, hangt sterk af van de conditie van de polymeercoating. Als uw linoleum vloer bijvoorbeeld veel kale plekken heeft, voorzien wij deze van een speciale topcoating. Ook als u een marmeren vloer heeft, helpen wij u graag. Wij beschikken over professionele machines en diamant-pads zodat uw marmeren vloer van een prachtige hoogglans wordt voorzien. Wat voor vloeren u ook heeft, het is zeer verstandig om periodiek onderhoud te laten plegen.

Neem contact op met onze experts voor een inspectie

Ons onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van vloeren. Heeft u interesse in onze services of heeft u een beschadigde pvc-vloer die hersteld dient te worden? Neem dan contact met ons op, plan een afspraak in en laat een vrijblijvende vloerinspectie uitvoeren. Tijdens deze vloerinspectie kunnen wij de huidige status en het benodigde onderhoud vaststellen. U bereikt ons eenvoudig door te bellen naar 0114 – 672128 (vestiging Vogelwaarde) of op 0118 – 634555 (vestiging Middelburg). Ook kunt u altijd een e-mail versturen naar info@floorservicededijcker.nl bij vragen.