Home » Diensten » Vloerinspectie Zeeuws-Vlaanderen

Kies voor een gratis vloerinspectie in Zeeuws-Vlaanderen

Bij FloorService de Dijcker, uit Zeeuws-Vlaanderen, bieden wij u graag een vrijblijvende vloerinspectie aan. Door eerst aandachtig uw vloer te bestuderen, identificeren wij voortijdig beschadigingen, zaken die onderhoud behoeven en de gepaste reinigingsmethode. Onze experts komen vrijblijvend bij u op locatie langs voor een vloerinspectie.

Onze vloerinspectie zorgt voor onderhoud op maat

Voor een grondige vloerinspectie in uw pand of woning neemt u FloorService de Dijcker in de arm. Nadat wij onze vloerinspectie hebben verricht, bieden wij u een vrijblijvende offerte aan voor de gewenste werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het specialistische reiniging en onderhoud van allerlei vloeren, of deze nu van hout, natuursteen of linoleum zijn gemaakt. Ook voor het reinigen van tapijt op bijvoorbeeld kantoor kunt u bij ons terecht. Evenals voor reparaties aan uw tapijt of andere vloer.

Laat onze experts uw vloer inspecteren

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neemt u dan contact met uw specialist in vloeren op. We komen dan eerst de vloer inspecteren – geheel kosteloos. Daarna bespreken we samen de mogelijkheden en krijgt u advies op maat over afwerking en onderhoud. Wij zijn u graag van dienst. U bereikt ons door te bellen naar het telefoonnummer 0114 – 672128 voor onze vestiging in Vogelwaarde.