Home » Onderhoud pvc-vloer in Zeeuws-Vlaanderen

Het onderhoud van uw pvc-vloer in Zeeuws-Vlaanderen

Wij raden u aan om het onderhoud en het schoonmaken van uw pvc-vloer over te laten aan onze professionals uit Zeeuws-Vlaanderen en de omgeving van Terneuzen. Periodiek onderhoud laten doen aan uw pvc-vloer is namelijk belangrijk als u deze zo lang mogelijk wilt laten meegaan. Een vloer die in goede staat is, levert een hogere waardering van uw huis op en meer woonplezier. Het schoonmaken van uw pvc-vloer en het herstellen van uw pvc-toplaag is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van een dergelijke plastic ondergrond. Dit doen wij graag voor u. Doorgaans kunt u een pvc-vloer wekelijks zelf schoonmaken, maar voor een optimaal resultaat is periodiek een grondigere reiniging door een professional noodzakelijk. FloorService de Dijcker verricht graag onderhoud aan uw pvc-vloer en zorgt ook het schoonmaken van andere soorten vloeren. Het is ook mogelijk bij ons uw pvc-toplaag te laten herstellen.

Het onderhoud van een pvc-vloer laat u over aan onze specialisten

Een vloer vervaardigd van pvc heeft relatief weinig onderhoud nodig. Toch loopt ook deze mettertijd slijtage en andere beschadigingen op. Om dit tegen te gaan, kunnen wij bij ons onderhoudsbedrijf periodiek reparaties aan de vloer verrichten. Meestal volstaat het grondig schoonmaken van uw pvc-vloer of het herstellen van uw pvc-toplaag. Ook voor het schoonmaken van andersoortige vloeren staan onze professionals voor u klaar. Met kennis, kunde en specialistische apparatuur kunnen wij uw linoleum, houten of natuurstenen vloer gemakkelijk schoonmaken en onderhouden!

Ontvang een offerte op basis van een vrijblijvende inspectie

Voordat u in zee gaat met ons bedrijf wilt u uiteraard weten welke werkzaamheden voor vloeronderhoud u bij ons af wilt nemen, zoals het herstellen van uw pvc-toplaag. Daarom bieden wij een vrijblijvende vloerinspectie op afspraak aan. Op basis van het resultaat van deze inspectie bieden we u vervolgens een persoonlijke offerte aan. Heeft u interesse in het laten schoonmaken en onderhouden van uw pvc-vloer? Bereik ons dan door te bellen naar 0114 – 672128 voor de vestiging in Vogelwaarde. Als u liever een e-mail stuurt, ontvangen wij deze graag op info@floorservicededijcker.nl.