Home » Reiniging » Meubelreiniging Zeeuws-Vlaanderen

Meubelreiniging in Zeeuws-Vlaanderen

Voor meubelreiniging in Zeeuws-Vlaanderen bent u bij FloorService de Dijcker aan het juiste adres. Door het aandachtig bestuderen van uw meubels kunnen wij vroegtijdig beschadigingen identificeren, alsmede overige zaken die onderhoud behoeven. Zo weten wij altijd welke reinigingsmethode wij toe moeten passen. Uw meubels laten schoonmaken wordt zo wel heel eenvoudig.

Een grondige meubelreiniging met Chem-Dry

U kunt uw meubels door FloorService de Dijcker laten schoonmaken met de innovatieve Chem-Dry methode. Met deze technologie kunnen gestoffeerde meubels eenvoudig en risicovrij gereinigd worden. De apparatuur gebruikt kleine koolzuurbelletjes om het vuil naar de oppervlakte te drukken, waar het wordt weggezogen. Ook voor het reinigen van lederen meubels hebben wij de juiste technieken en apparatuur in huis. Banken en zetels van leer pakken wij grondig aan met een meubelreiniging op maat. Ook kunnen wij na de reiniging u adviseren over het zelf onderhouden van het leer, evenals producten verstrekken voor het behoud van de soepelheid en glans van het materiaal. Wij zijn dé specialist als het aankomt op het onderhoud van uw vloeren.

Schakel ons in voor meer dan alleen meubelreiniging

Naast schoonmaken van uw meubels kunt u bij FloorService de Dijcker ook terecht voor tapijtreiniging. Hiervoor voeren wij altijd eerst een volledig vrijblijvende vloerinspectie uit, waarna wij u informeren over het benodigd onderhoud van natuursteen, bijvoorbeeld. Heeft u vragen over het laten reinigen van uw meubels of bent u geïnteresseerd in een offerte voor onderhoud? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0114 – 672128 voor de vestiging in Vogelwaarde of naar 0118 – 634555 voor onze vestiging in Middelburg. Wij zijn u graag van dienst!