Home » Reiniging » Linoleum reinigen Zeeuws-Vlaanderen

Laat uw linoleum professioneel reinigen in Zeeuws-Vlaanderen

Regelmatig onderhoud van uw linoleumvloer is noodzakelijk voor het behoud van de vloer; laat deze daarom reinigen door onze experts in Zeeuws-Vlaanderen of Walcheren. Bij FloorService de Dijcker kunnen we al uw soorten vloeren vakkundig onder handen nemen. Gedegen periodiek onderhoud verlengt de levensduur van uw vloer aanzienlijk, of deze nu uit linoleum of een ander materiaal vervaardigd is. Ook is het van belang om uw linoleumvloer geregeld door ons in Walcheren en elders in Zeeland te (laten) reinigen, zodat deze het hele jaar door mooi en hygiënisch is en van goed onderhoud is voorzien.

Kies ervoor om op vaste momenten uw linoleum vloer te laten reinigen

Het wekelijks onderhoud van uw linoleumvloer verzorgt u doorgaans gewoon zelf, maar kunnen wij in Walcheren ook voor u doen! Een linoleumvloer moet u echter ook periodiek veel grondiger laten reinigen als deel van het vaste onderhoud. Afhankelijk van de conditie van de polymeercoating kunnen wij periodiek uw linoleumvloer spotsprayen en opblokken. Zo kan de vloer er gelijk weer een tijd tegenaan!

Kale plekken? Wij hebben de oplossing

Zijn er kale plekken aanwezig in uw linoleumvloer? FloorService de Dijcker uit Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen kan op eenvoudige wijze uw linoleum voorzien van goed onderhoud, zoals van een topcoat. Is de polymeercoating dermate aangetast dat topcoaten niet meer toereikend is, dan kunnen wij uw vloer diepstrippen en daarna re-coaten. Een oplossing is er altijd.

Wij bieden u een vrijblijvende inspectie en offerte

Als u een afspraak met ons maakt, komen wij eerst een vrijblijvende vloerinspectie bij u uitvoeren. De inspectie dient ertoe om te constateren wat er scheelt aan uw vloer of vloerbedekking. Op basis van deze kennis kunnen wij u een offerte op maat aanbieden. Wilt u voor het onderhoud van uw linoleum deze laten reinigen door professionals en woont u in Zeeuws-Vlaanderen of Walcheren? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op 0114 – 672128. Wilt u liever een e-mail sturen? Dan kunt u deze naar info@floorservicededijcker.nl verzenden.