Home » Reiniging » Linoleum reinigen Zeeuws-Vlaanderen

Laat uw linoleumvloer reinigen in Zeeuws-Vlaanderen

Het regelmatig laten reinigen van uw linoleumvloer is noodzakelijk voor het behoud van de vloer. Laat deze daarom reinigen door onze experts in Zeeuws-Vlaanderen. Bij FloorService de Dijcker kunnen we al uw soorten vloeren vakkundig onder handen nemen. Zo verlengt u de levensduur van uw vloer aanzienlijk, of deze nu uit linoleum of een ander materiaal vervaardigd is. Ook is het van belang om uw linoleumvloer geregeld door ons te laten reinigen, zodat deze het hele jaar door mooi en hygiënisch is.

Kies ervoor om op vaste momenten uw linoleumvloer te laten reinigen

Het wekelijks reinigen van uw linoleumvloer verzorgt u doorgaans gewoon zelf, maar dit vloeronderhoud kunnen wij ook voor u doen. Een linoleumvloer dient u echter ook periodiek veel grondiger te laten reinigen als onderdeel van het vaste onderhoud. Afhankelijk van de conditie van de polymeercoating kunnen wij periodiek uw linoleumvloer spotsprayen en opblokken. Zo kan de vloer er gelijk weer een tijd tegenaan!

Wij hebben de oplossing voor kale plekken

Zijn er kale plekken aanwezig in uw linoleumvloer? FloorService de Dijcker kan op eenvoudige wijze uw linoleum voorzien van het juiste herstel, zoals van een topcoat. Is de polymeercoating dermate aangetast dat topcoaten niet meer toereikend is? Dan kunnen wij uw vloer diepstrippen en daarna re-coaten. Wij vinden altijd een passende oplossing zodat u weer geniet van een prachtige linoleumvloer in uw woning.

Kies voor een vrijblijvende offerte voor uw vloer

Als u een afspraak met ons maakt, komen wij eerst een vrijblijvende vloerinspectie bij u uitvoeren. De inspectie dient ertoe om te constateren wat er scheelt aan uw vloer of vloerbedekking. Op basis van deze kennis kunnen wij u een offerte op maat aanbieden voor de benodigde werkzaamheden. Neem voor een offerte voor het laten reinigen van uw linoleumvloer contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op 0114 – 672128 (Vogelwaarde). Wilt u liever een e-mail sturen? Dan verzendt u deze naar info@floorservicededijcker.nl.