Home » Diensten » Pvc-vloer beschadigd

Is uw pvc-vloer beschadigd?

Als uw pvc-vloer beschadigd is en u deze wilt laten herstellen, laat u deze renoveren bij ons in Zeeuws-Vlaanderen en in de omgeving van Terneuzen. FloorService de Dijcker is specialist op het gebied van vloerrenovaties en het onderhoud hiervan. Een mooie vloer in uw huis is belangrijk voor zowel het aanzicht als uw woongemak. Het is daarom het vervelend als uw pvc-vloer beschadigd is. Gelukkig laat u uw pvc-vloer eenvoudig herstellen door onze specialisten. Combineer dit herstel eventueel met onze service voor periodiek onderhoud zodat uw vloer zo lang mogelijk meegaat!

Uw pvc-vloer die beschadigd is laten renoveren

Wij verrichten graag werkzaamheden aan uw pvc-vloer voor u, zoals het renoveren en herstellen van uw vloer als deze beschadigd is. Ook voor het onderhoud aan andere harde vloeren, zijn wij uw partner. Een pvc-vloer is beschadigd op het moment dat er één of meerdere planken deuken, scheuren, of hardnekkige vlekken bevatten. Ook kunnen er stukken van de planken af zijn gegaan. Het is daarom het belangrijk dat u uw pvc-vloer laat herstellen en renoveren door ons. Wij zorgen dan ook voor een grondige schoonmaak van uw pvc-vloer, zodat uw vloer er weer zo goed als nieuw uitziet. Vervolgens hoeft u zelf jarenlang amper nog iets te doen aan uw vloer, want een pvc-vloer heeft weinig verzorging nodig. Op het moment dat uw vloer weer slijtage en andere beschadigingen oploopt, zijn wij er opnieuw voor u om uw pvc-vloer te herstellen en renoveren.

Laat uw vloer door ons herstellen

Voordat u uw pvc-vloer die beschadigd is, laat herstellen of renoveren, voeren wij een vrijblijvende vloerinspectie uit. Zo kunnen we in kaart brengen welke werkzaamheden er verricht dienen te worden en sturen we u een offerte zodat u weet wat dit vloeronderhoud gaat kosten. U besluit zelf of u vervolgens met ons in zee gaat. Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u andere vragen? Bel naar 0114 – 672128 voor de vestiging in Vogelwaarde of naar 0118 – 634555 voor de vestiging in Middelburg. Als u liever een e-mail stuurt, ontvangen wij deze graag op info@floorservicededijcker.nl.