Home » Reiniging » Specialistische reiniging in Zeeuws-Vlaanderen

Een specialistische reiniging van uw vloer in Zeeuws-Vlaanderen

Voor het onderhoud van uw vloer is een periodieke specialistische reiniging door een professional die bij u in Zeeuws-Vlaanderen aan huis komt een goed idee. Professioneel uw vloeren met keramische tegels laten reinigen laat u dan ook het best over aan FloorService de Dijcker, werkzaam in Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren (in Zeeland). Wij zorgen ervoor dat uw prachtige vloer lang meegaat. Zo behoudt deze zijn waarde, wat een eventuele taxatie van uw huis aanzienlijk hoger zal doen uitvallen. Ons specialisme is het professioneel onderhouden en reinigen van allerhande vloeren – keramische tegels, parket, tapijt – u noemt het, wij verzorgen het. Ook voeren wij met plezier een specialistische reiniging uit op uw gestoffeerd of lederen meubilair, waar in Zeeuws-Vlaanderen of Walcheren u ook woont.

Specialistische reiniging is nodig om schade te voorkomen

Hoewel u doorgaans uw vloer zelf prima schoon kunt houden, is voor het wegwerken van hardnekkige vlekken of andere ontsieringen een specialistische reiniging aan te raden. Mits deze niet professioneel wordt uitgevoerd kan er namelijk tijdens het reinigen van de vloeren schade ontstaan. Neemt u daarom geen risico en besteed het reinigen van uw linoleum, parket of keramische tegels aan ons uit. Naast reinigingswerkzaamheden kunnen wij uw vloer ook gedeeltelijk of volledig repareren of aanhelen na verbouwing of aanbouw. Onderhoud en specialistische reiniging van vloeren en meubels in alle soorten en maten; niets is ons te veel!

Uw vrijblijvende inspectie en offerte regelen

Ook interesse gekregen in het professioneel laten reinigen van uw keramische tegels of andersoortige vloeren en woont u in Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren of ergens anders in Zeeland? FloorService de Dijcker biedt u een vrijblijvende vloerinspectie aan. Tijdens deze inspectie kijken wij welke zorg uw vloer nodig heeft. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte op maat. U bereikt ons telefonisch op 0114 – 672128 voor onze vestiging in Vogelwaarde. Uiteraard is het ook mogelijk om te e-mailen naar info@floorservicededijcker.nl. Wij hopen snel voor u aan de slag te kunnen!