Uw marmeren vloer laten reinigen in Zeeuws-Vlaanderen

Wilt u uw marmeren vloer laten reinigen door een bedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen? Dan zit u bij Floorservice de Dijcker goed. Uw keuze voor natuursteen is namelijk een duurzame investering. Vaak een bewuste keuze. Maar weet u dat elke marmeren en natuursteen vloer ook een regelmatig onderhoud vergt? FloorService de Dijcker uit Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren kan uw marmeren en natuursteen vloer reinigen, renoveren en voorzien van onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw vloer weer de uitstraling krijgt die u ervan verwacht.

Een marmeren of andere natuurstenen vloer: professioneel onderhoud en reinigen

Met behulp van professionele machines en diamant-pads komen wij uw marmeren vloer renoveren en tot een hoogglans reinigen. Afhankelijk van de conditie van uw marmeren, of uit ander natuursteen bestaande vloer, bepalen wij welke behandelmethode nodig is en stellen wij graag een onderhoudsplan op. Uw marmeren vloer behoudt door deze manier van periodiek reinigen het hele jaar door zijn schitterende uitstraling. Onze werkwijze vereist dat we iedere natuursteen vloer eerst grondig inspecteren. Hiervoor komen wij graag vrijblijvend bij u langs. Vervolgens stellen wij een offerte op maat op voor de specifieke werkzaamheden die uw vloer nodig heeft.

Wij inspecteren uw vloer volledig vrijblijvend

Heeft u vragen voor onze experts of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Als u contact met ons opneemt, maken wij direct een kosteloze afspraak voor een vloerinspectie. Vervolgens bespreken we samen met u de mogelijkheden voor het reinigen van uw marmeren vloer, of u nu in Zeeuws-Vlaanderen of Walcheren woont. Ook geven onze experts u advies op maat over het onderhoud voor een vloer van natuursteen. U bereikt FloorService de Dijcker door te bellen naar telefoonnummer 0114 – 672128 voor onze vestiging in Vogelwaarde of naar 0118 – 634555 voor de vestiging in Middelburg. Ook kunt ook u een e-mail sturen naar info@floorservicededijcker.nl. Wij hopen u snel van dienst te zijn!