Laat uw linoleum professioneel reinigen in Zeeuws-Vlaanderen

Regelmatig onderhoud van uw linoleum vloer is noodzakelijk voor het behoud van de vloer; laat deze daarom reinigen door onze experts. Bij FloorService de Dijcker kunnen we al uw soorten vloeren vakkundig onder handen nemen. Gedegen periodiek onderhoud verlengt de levensduur van uw vloer aanzienlijk, of deze nu uit linoleum of een ander materiaal vervaardigd is. Ook is het van belang om uw linoleum vloer geregeld te (laten) reinigen, zodat deze het hele jaar door mooi en hygiënisch is.

Kies ervoor om op vaste momenten uw linoleum vloer te laten reinigen

Het wekelijks onderhoud van uw linoleum vloer verzorgt u doorgaans gewoon zelf. Een linoleum vloer heeft echter ook periodiek een veel grondigere reiniging nodig als deel van het vaste onderhoud. Afhankelijk van de conditie van de polymeercoating kunnen wij periodiek uw linoleumvloer spotsprayen en opblokken. Zo kan de vloer er gelijk weer een tijd tegenaan!

Kale plekken? Wij hebben de oplossing!

Zijn er kale plekken aanwezig in uw linoleum vloer? FloorService de Dijcker kan op eenvoudige wijze uw linoleumvloer voorzien van een topcoat. Is de polymeercoating dermate aangetast dat topcoaten niet meer toereikend is, dan kunnen wij uw vloer diepstrippen en daarna re-coaten. Een oplossing is er altijd.

Wij bieden u een vrijblijvende inspectie en offerte

Als u een afspraak met ons maakt, komen wij eerst een vrijblijvende vloerinspectie bij u uitvoeren. De inspectie dient ertoe om te constateren wat er scheelt aan uw vloer of vloerbedekking. Op basis van deze kennis kunnen wij u een offerte op maat aanbieden. Wilt u voor het onderhoud van uw linoleum deze laten reinigen door professionals en woont u in Zeeuws-Vlaanderen of Walcheren? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op 0114 – 672128 (Vogelwaarde) of op 0118 – 634555 (Middelburg). Wilt u liever een e-mail sturen? Dan kunt u deze naar info@floorservicededijcker.nl verzenden.